Mitä yhteistä on yksisarvisilla ja yksityisleasingilla? Todellisuudessa ei yhtään mitään, mutta me Beelyllä olemme huomanneet, että monien mielissä molemmat verhoutuvat samanlaisen myyttisyyden ja salaperäisyyden verhon taakse.

 
Tästä syystä haimme varastosta vasaran, ja murskaamme nyt railakkaasti laulellen 7 yksityisleasingiin liittyvää harhaluuloa. Nämä luettuasi sinäkin tiedät, mistä yksityisleasingissa todella on kyse. Ja että todennäköisesti Beely-auto on oiva valinta myös sinulle!
7 myyttiä yksityisleasingistä

 

Myytti 1: Yksityisleasing on kallista

 
 
Busted! Leasingilla on joskus muinoin saattanut olla maine kalliina autoilun muotona, mutta näin ei todellakaan enää tänä päivänä ole. Päinvastoin, yksityisleasing voi monessa tapauksessa tulla edullisemmaksi kuin oman auton omistaminen. Luit aivan oikein! Katso vertailu!
 
Oman autoilun kuluja tulee harvoin edes laskettua yhteen. Eurot viuhuvat silmissä bensatankilla ja osamaksun kuukausiveloitus tekee kipeää, mutta muistatko, kuinka paljon viime vuonna tehty iskunvaimentimien korjaus maksoi? Tai kuinka paljon vuosihuolto ja katsastus kevensivät kukkaroa? Entä oletko laskenut, mitä omistusautosi hintalapuksi tuli – mihin hintaan ostit auton ja kuinka paljon nettosit, kun oli aika luopua siitä?
 
Liisaamalla auton Beelyltä tiedät tasan, mistä ja kuinka paljon maksat. Beely-palvelu sisältää valitsemasi auton haluamallasi ajokilometrimäärällä, auton normaalin käytön aiheuttaman arvonaleneman, kaikki huollot ja katsastuksetkuluvien osien vaihdot ja mahdollisten vikojen korjaukset. Ja kaikki tämä täysin ilman omavastuuta.
 
Beelystä maksat siis aina samaa, kiinteää kuukausimaksua, joka ei muutu, vaikka moottori rikkoutuisi, vuosihuollossa tulisi “yllätyksiä" tai polttomoottoriautojen kysyntä yhtäkkiä sukeltaisi.
 
Beelyn avulla autoilet paitsi edullisesti, myös ilman huolia. Ja se on kultaakin arvokkaampaa!
 
PS. Beely-sopimukseen voit lisätä myös erikseen hinnoiteltuja lisäpalveluja. Tällä hetkellä saatavana on rengasturva, renkaiden säilytys- ja vaihtopalvelu sekä lisäajokilometrien ostaminen. Kauttamme voit ostaa myös yhteistyökumppanimme Turvan liikennekaskovakuutuksen.
 

Myytti 2: Yksityisleasing vaatii pitkän sitoutumisen

 
 
 
Ei suinkaan! Beelyn tarjoama yksityisleasing on superjoustava tapa hankkia auto, sillä siihen ei tarvitse sitoutua kuin minimissään vuodeksi kerrallaan.
 
Kun minimipitoaika on täynnä, voit päivittää Beely-autosi isompaan tai pienempään, eri malliseen tai ihan vaikka vaan eri väriseen autoon. Jos olet vuodessa kovasti jo kiintynyt Beelyysi, saat toki pitää sen – ihan miten itse haluat ja mikä sinulle parhaiten sopii.
 
Ja hei, jos et ole ihan varma millainen auto sinulle sopii tai sinua epäilyttää koko autoilun tulevaisuus, Beely on myös oiva tapa testata autoilua. Ehkä sinulle sopii hybridi? Tai sähköauto? Kokeilisitko kaasuautoa? Yksi Beelyn keskeisimmistä arvoista on ekologisuus, ja valikoimassamme onkin runsaasti hybridejä, täyssähköautoja ja biokaasulla käyviä kaasuautoja.
 
Beely joustaa elämäntilanteesi, tarpeidesi ja halujesi mukaan. Kuulostaa aika mahtavalta, eikö?
 
_KMS2962_low
 
 

Myytti 3: Yksityisleasing vaatii ison rahallisen alkupanostuksen

 
Busted ja hömpsönpömpsön! Siinä missä omistusautoon käsiksi pääseminen vaatii usein vaihtoauton ja mojovan käsirahan, me Beelyllä emme moisia harrasta.
 
Beelyn hankkiessasi maksat kertaluontoisen ja autokohtaisen aloitusmaksun, joka on jotakin 290 ja 490 euron väliltä, autosta riippuen. Mitään muuta käsirahaa tai alkupanostusta emme sinulta odota.
 
Kaikella säästämälläsi rahalla voit vaikka ostaa Beelyysi wunderbaumin ja karvanopat. Me emme tuomitse.
 

Myytti 4: Yksityisleasingissa autovalikoima on rajallinen

 
Busted! Etsit sitten kauppakassia, ensiautoa, sähköautoa, perheautoa, manuaalia, automaattia tai vaikka jotain vähän premiumimpaa, Beelyn valikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi. Beely-palvelussa on nimittäin saatavilla 27 yleisimmän automerkin autoja lukuisissa eri malleissa. Se on aikamoinen määrä se.
 
Kaikki Beelyt ovat 1–5-vuotiaita ja enintään 100 000 kilometriä ajettuja henkilöautoja monesta eri kokoluokasta ja monin erilaisin varustein. Beelyn omassa verkkokaupassa voit tutustua eri automalleihin ja vertailla eri varusteita rauhassa.
 
Kaikki Beely-autot ovat tarkkojen kriteeriemme mukaan valittuja, huolellisesti tarkistettuja ja huollettuja autoja. Ja me lupaamme, että olemme valinneet sinulle vain parasta.
 

Myytti 5: Yksityisleasing on monimutkaista

 
Höpönlöpöt! Siinä missä omistusauton ostaminen toimii vielä pääosin jähmeästi autokauppojen kautta, Beely mahdollistaa ostamisen kokonaan verkossa. Olemme siis Suomen ainoa autokauppa, joka on auki 24/7!
 
Digitaalinen ostoprosessimme on suorastaan lapsellisen helppo, ja lupaamme, että jokainen osaa halutessaan hankkia oman Beelyn. Ja hei! Meillä on hyviä uutisia myös sinulle, jonka mielestä autokauppa ei ole autokauppaa ilman renkaiden potkimista. Beelyn voit tietenkin hankkia myös perinteistä reittiä autokaupan kautta. Halutessasi voit myös koeajaa Beelyn.
 
Eikä homma muutu vaikeaksi siinäkään vaiheessa, kun kaupat on tehty: halutessasi toimitamme uuden autosi suoraan kotiovellesi, tilanteen salliessa jo heti seuraavana päivänä. Kotiinkuljetuksesta veloitamme pyöreät 0 euroa.
 
Beelyn hinta ja palvelu on aina täysin sama riippumatta siitä, hankitko Beelyn liikkeestä vai Beely.fi-sivuilta. Meidän mielestämme helppo asiointi on paljon kivempaa kuin vaikea asiointi. Ehkä olet kanssamme samaa mieltä?
 
_KMS3195
 

Myytti 6: Leasing-kauden jälkeen auto pitää lunastaa kalliilla

 
Ei pidä paikkaansa! Beelyä ei tarvitse missään vaiheessa lunastaa omaksi. Voit irtisanoa Beely-sopimuksesi 12 tai 24 kuukauden jälkeen, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Sinun ei siis tarvitse etukäteen tietää, miten kauan haluat pitää Beelyäsi.
 
Halutessasi voit huristella samalla Beelyllä, kunnes neljä vuotta tai 170 000 kilometriä tulee täyteen. Sen jälkeen voit päivittää sen uuteen Beelyyn tai pitää vaikka taukoa autoilusta.
 
Jos tykästyt Beelyysi niin paljon, että haluat sen ikiomaksi, sekin on toki mahdollista! Voit lunastaa auton milloin tahansa omaksesi. Lunastushinta on se osa auton hinnasta, jota et ole vielä maksanut Beelyn kuukausihinnassa.
 

Myytti 7: Yksityisleasing-sopimukset pitävät sisällään piilomaksuja

 
Beely ei piilottele! Kun olet tekemässä sopimusta Beely-autosta, kerromme kaikki hinnat avoimesti. Hinnoittelumme ei sisällä mitään piilomaksuja. Luit oikein: ei mitään piilomaksuja.
 
Emme siis muista sinua myöhemmin laskulla, joka sisältää surullisen kuuluisia luoton perustamismaksuja, käsittelymaksuja, auton toimituskuluja tai mitään muutakaan viime hetkellä ilmenevää toimisto-, toimitus- tai hallinnointimaksua.
 
Beelyn asiakkaana tiedät tasan tarkkaan, kuinka paljon autostasi kuukausittain maksat – ja kuinka paljon sinulla jää rahaa muihin menoihin. Tämä on erityisen kätevää silloin, jos sinulla sattuu olemaan myös autoilun ulkopuolista elämää!
 
 
Näin on seitsemän myyttiä vasaroitu sirpaleiksi. Eihän se niin mystistä ollutkaan, vai mitä? Jos huoleton autoilu kiinnostaa, käy tutustumassa valikoimaamme. Ehkä sinunkin seuraava autosi on Beely!
 

 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN