Ei ole auton ostokaan enää entisellään.

 

Vanhoina hyvinä aikoina autokauppa oli helppoa: senkus käveli autokauppaan, potki renkaat, revitteli koeajokierroksen ja vänkäsi kauppaan mukaan karvanopat ennen papereiden allekirjoitusta. Sen jälkeen sitä sitten nautittiinkin uuden auton tuoksusta ja muista hienouksista kuten ilmastoinnista ja sähkökäyttöisistä ikkunoista.

 

Nykyajan autokauppa taas pitää sisällään niin paljon jossia ja muttia, että monelta jää niiden takia auto kokonaan ostamatta. Mikä käyttövoima autoon pitäisi valita? Miten hinnat kehittyvät? Kuinka paljon bensa tulevaisuudessa maksaa? Millainen jälleenmyyntiarvo autollani olisi? Ja kun lopulta teen päätöksen, kuinka kauan joudun odottamaan, että saan uuden autoni?

 

_KMS3132

 

Autokauppa elää poikkeusaikaa

 

Moni miettii auton hankintaa nyt erityisen tarkkaan. Polttoaineiden hintojen nousu, energiakriisi, inflaatio ja yleinen huoli taloudesta ovat jarruttaneet autokauppaa isosti viimeisen vuoden aikana. Tämä on ymmärrettävää: auton hankinta on iso päätös, jolla on usein merkittävä vaikutus omaan talouteen. Hankintakulun lisäksi rahaa kuluu vakuutuksiin, veroihin ja polttoaineeseen, puhumattakaan pakollisista ja joskus mahdollisesti yllättävistä huolto- ja korjauskuluista. Myös pohdinta erilaisten käyttövoimien hyödyistä ja haitoista, autoilun vaikutuksesta ympäristöön sekä mahdollisista verotukseen liittyvistä tuista on saanut ihmiset harkitsemaan auton hankintaa normaalia pitempään. Perinteiset bensa ja diesel kiinnostavat edelleen mutta hybridi- ja täyssähköautot kasvattavat koko ajan suosiotaan. Kaasuautokin on yksi mahdollisuus ja vetyautoistakin edelleen puhutaan. Eri vaihtoehtoja tutkiessa monilla mieleen hiipii ikävä ajatus - mitä jos valitsen väärin?

 

Viimeisimpänä kapulana autokaupan renkaisiin on heitetty uusien autojen tavallista pitemmät toimitusajat, joihin syynä ovat autonvalmistuksessa tarvittavien raaka-aineiden, puolijohteiden sekä muiden komponenttien saatavuuden heikentyminen. Etenkin uusien sähköautojen toimitukset takkuavat: tehdastilattua ladattavaa autoa voi joutua odottamaan puolesta vuodesta jopa yli vuoteen. Ei hyvä.

 

_KMS2994

 

Beely – se erilainen ja fiksuin tapa hankkia auto

 

Miten ihanaa olisi, jos auton voisi omistaa ilman pelkoa oman talouden turmiosta, pitkästä sitoutumisesta ja vielä niin, että auton saa nopeasti käyttöön? Hyviä uutisia, tämä kaikki on mahdollista ryhtymällä Beely-autoilijaksi!

 

Beely on moderni ja riskitön tapa hankkia lähes uusi auto. Voit valita laajasta valikoimastamme mieleisesi Beelyn, jonka saat käyttöösi järkevällä kuukausihinnalla. Valikoima on rajattu huolellisesti huollettuihin autoihin, ja automerkkeihin, jotka säilyttävät hyvin arvonsa. Kuukausihinta sisältää huollot, korjaukset ja katsastukset, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon autoilu vie sinulta rahaa kuukausittain. Aika mahtavaa, eikö? Halutessasi saat lisäturvaa Beelyn Maksuturvasta, joka takaa maksujen sujumisen, vaikka omassa taloudessasi jokin mullistuisikin.

 
 
 
 
_KMS2962_low
 
 

Ymmärrämme, että epävarmassa maailmantilanteessa autonhankinta stressaa, emmekä halua aiheuttaa sinulle ylimääräistä stressiä. Siksi tarjoamme Beelyyn vain 12 kuukauden minimisitoutumisajan. Sen jälkeen voit luopua Beelystä, lunastaa sen omaksesi tai päivittää uuteen: isompaan tai pienempään, hybridiin tai täyssähköön – aivan kuinka haluat. Beely onkin oiva tapa testata, millainen auto juuri sinulle sopii.

 

Beelyn hankkiminen on myös ekoteko, sillä annat kodin jo olemassa olevalle, kuitenkin lähes uudenveroiselle ja vähänkäytetylle autolle. Ja hei! Beelyä sinun ei tarvitse odottaa puolta vuotta, vaan parhaimmillaan uusi Beely toimitetaan ovellesi jo seuraavana päivänä.

 

Yhdeksän kymmenestä Beely-asiakkaasta suosittelee Beelyä, ja Beely-heimo kasvaa koko ajan. Kokeile sinäkin!

 
 
 
 
 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN