Eva Wahlström valitsi Beelyn päästäkseen mahdollisimman helpolla autoiluun liittyvissä asioissa, sillä lapsiperheen arjessa riittää säätöä muutenkin.

 
EvaW

 

Kuka?

Eva Wahlström, ammattinyrkkeilyn entinen maailmanmestari ja taiteen maisteri

Beely-autoilija vuodesta 2022

Auto: Audi A4

 

Miksi valitsit Beelyn?

Mutkattomuuden takia. Kun hankin Beelyn, meillä oli käynnissä muutto, ja lisäksi oli opiskelut, työt, yksi pieni lapsi ja kaksi vähän isompaa. En tykkää säätämisestä, ja Beely tuntui hyvältä vaihtoehdolta.

 

Mikä sinulle on autossa tärkeintä?

Lasten myötä turvallisuus on noussut tärkeimmäksi asiaksi. Myös tilaa pitää olla tarpeeksi. Autoon pitää mahtua viisihenkinen perhe, treenikamat ja kaikki muu tarpeellinen. Kun hankin nykyisen autoni, takaluukkuun piti mahtua myös rattaat.

Tykkään myös, että auto on jämpti ajaa kelissä kuin kelissä.

 

Mikä on ollut parasta Beelyssä?

Kun olin hankkinut Beelyn, helppous näyttäytyi aika nopeasti. Olin ajamassa Loviisasta Porvooseen vauva kyydissä, kun edessäni ajavasta rekasta irtosi rengas. En ehtinyt väistää ja törmäsin renkaaseen.

Ensimmäinen ajatukseni oli säikähdys: eihän lapselle käynyt mitään. Onneksi ei käynyt. Sitten ajattelin, että apua, mikä säätö tästä tulee. Beely hoiti kuitenkin kaiken.

Soitin tien poskesta Beelylle, ja minulle kerrottiin, mitä pitää tehdä ja mistä numerosta saan hinausauton paikalle. Oma Beelyni vietiin korjaamoon, ja sain siksi aikaa tilalle uuden auton. Itse ei tarvinnut hoitaa edes vakuutusasioita. Kaikki meni tosi iisisti.

 

Millä kriteereillä hait autoa Beelyn valikoimasta? Löytyikö sopiva auto helposti?

Hain hyvää, tukevaa ja turvallista perheautoa. Tiesin, että Audi on tukeva auto, jolla on hyvä ajaa. En ole kuitenkaan niin merkkiuskollinen, että pitäisi olla nimenomaan Audi. En myöskään tykkää, että auto on liian automatisoitu ja että siinä on liikaa turvallisuusjärjestelmiä, jotka ohjaavat autoa. Värillä ei ole niin väliä, kunhan autossa on jotain väriä.

Näillä kriteereillä löytyi pari sopivaa autoa, ja Beelyltä autettiin lopullisessa valinnassa.

 

Minkälaiseen ajoon Beelyäsi käytät?

Asumme Porvoossa, ja käyn töiden takia aika paljon Helsingissä. Vanhin poikani nyrkkeilee, ja käymme hänen kisoissaan ympäri Suomea.

Tykkään ajaa autolla. Kotona on niin paljon meteliä, että tykkään, kun autossa saa rauhoittua ja kuunnella musiikkia tai hiljaisuutta.

 

Kenelle suosittelisit Beelyä? Miksi?

Jos ei halua vaivata päätään tai on tarpeeksi vaivaa muista asioista, Beely on maailman helpoin vaihtoehto!

 

 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN