BEELY_LORES-90

 

Tiedätkö sen tunteen, kun odotat autokorjaamon laskua kylmä hiki otsalla? Valitse Beely, niin vältyt yllätyksiltä.

 

Käsi ylös, jos olet joskus vilkuillut autosi kilometrimittaria miettien, että edellisestä huollosta on vierähtänyt jo pikkaisen liian pitkä aika. Tai ehkäpä kuulut siihen ei-niin-onnekkaaseen joukkoon, jonka auton kojelauta muistuttelee olemassaolostaan sytyttämällä jonkin korean valon merkiksi siitä, että kaikki ei ole hyvin. Puhumattakaan siitä, että uskollinen peltiratsusi on jättänyt sinut yllättäen ja ilman varoitusta tien poskeen.

 

Kaikkia edellä mainittuja (kauhu)skenaarioita yhdistää yksi asia: lähitulevaisuudessa odotettavissa on mojova lasku autokorjaamolta.

 

Horror mitkä huoltokulut! Auton korjaus on koko ajan kalliimpaa

 

Autonomistajalta kuluu huoltoihin ja korjauksiin vuosittain keskimäärin 1 070 euroa. Luit aivan oikein, yli tuhat euroa. Melko mojova summa. Toki kaikille ei näin isoa summaa kerry, mutta vastaavasti osa taas maksaa vieläkin enemmän. Maksoit sitten enemmän tai vähemmän, faktaa on, että autonomistaja maksaa huolloista ja korjauksista nyt keskimäärin 18 prosenttia enemmän kuin 10 vuotta sitten. Euroissa tämä tarkoittaa 195 euron summaa.

 

Syitä huoltokulujen nousulle on monia. Suomalainen autokanta on muuhun Eurooppaan verrattuna vanhaa – suomalaisen henkilöauton keski-ikä on 12,9 vuotta. Luonnollisesti vanha auto kaipaa enemmän korjausta kuin uusi. Uudemmat autot taas ovat teknisesti monimutkaisia, ja pienikin vika voi osoittautua hankalaksi korjata. Myös varaosien hinnat ovat nousseet, ja kansainvälinen komponenttipula on vaikuttanut autojen huoltokustannuksiin.

 

Polttoainekulujen lisäksi juuri autojen erilaiset huolto- ja korjauskulut ovat kasvaneet nopeammin kuin mitkään muut autonomistajan kulut. Siinä missä polttoainekulut vaihtelevat markkinoiden mukaan, huoltokulut ovat vain kasvaneet kasvamistaan.

BEELY_LORES-56

 

 

Miten varautua kalliisiin korjauksiin ja huoltoihin?

 

Meillä on hyviä uutisia! Beely-autoilijana voit välttää yllättävät huolto- ja korjauskulut täysin. Beely-sopimuksen kuukausihintaan nimittäin kuuluvat kaikki autoilun kustannukset ja pakolliset huollot (myös katsastus!) sekä mahdolliset muut korjaukset. Kaikki edellä mainitut hoituvat tietenkin kätevästi Beelyn yhteistyökumppaneilta ja täysin ilman omavastuuta.

 

Vaikka jokainen autonomistaja tietää, että huollot ja korjaukset (ja niistä maksaminen) kuuluvat autollisen elämään, tulevat kulut silti usein yllätyksenä. Etenkin silloin, kun autoon tulee yllättävää vikaa. Harva uudehkon auton omistaja tulee ajatelleeksi, että alle parivuotiaaseen autoon voi tulla vaikkapa moottoririkko, ja että uuden moottorin hintalapuksi pamahtaa keskimäärin 10 000 euron summa. Beely-autoilijana tämä ei kuitenkaan vie sinua vararikkoon, sillä Beely-sopimus kaikenlaiset korjaukset, myös kalliit sellaiset.

 

Ainoastaan vahinkotapauksissa (esimerkiksi kolari, törmäys tai ilkivalta) maksat autolle ottamasi vakuutuksen omavastuun. Saat tietenkin itse päättää, minkä vakuutusyhtiön vakuutuksen haluat Beelyllesi ottaa. Kauttamme saat edullisesti Turva-liikennekaskon, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja tyypillisimmät vapaaehtoiset autoilun vakuutukset.

 

BEELY_LORES-7

 

Huoletonta autoilua ennakoitavaan hintaan

 

Mitä Beely-sopimus sitten maksaa? Se riippuu siitä, minkälaisen auton valitset ja haluatko sopimukseesi lisäpalveluita. Esimerkiksi kompaktin ja lähes uudenveroisen kaupunki-Beelyn saat käyttöösi jo alle 200 euron kuukausimaksulla. Eli hinnalla, jota moni lyhentää rahoitusyhtiölle autolainasta joka kuukausi – ja maksaa vielä päälle kalliit huolto- ja katsastusmaksut.

 

Jos kaipaat elämääsi vielä vähän enemmän ennustettavuutta ja turvaa, voit valita sopimukseesi myös Beelyn Maksuturvan. Se takaa, että selviydyt Beely-sopimuksen veloituksesta myös silloin, jos elämässä tapahtuu jotakin yllättävää – sairastuminen tai vaikka työttömyys.

 

Kuten kaikki muutkin autot, myös Beely-auto kaipaa ajoittain hellää huoltoa ja joskus rotevampaakin korjausta. Beelyn asiakkaana sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia yllättävästä korjaamolaskusta. Ja se on aika hieno juttu se.

 
 
 
 
 
 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN