Beely on järkevä ratkaisu useimmille autoilijoille. Listasimme tilanteita, joihin Beely sopii kuin nenä päähän.

 

BEELY_LORES-68

 

Beely sopii ihan kaikille autoilijoille. Beelyn avulla saat nimittäin käyttöösi uudenveroisen, huolletun ja turvallisen auton ilman pitkää sitoutumista ja omistamisen painolastia. Aikamoista, eikö vain? Jos et ihan vielä ole vakuuttunut, että Beely olisi juuri sinulle sopiva valinta, kannattaa lukea eteenpäin. Kokosimme listan erilaisista käyttötavoista ja tilanteista, joihin Beely aivan erityisen fantastisen hyvin sopii. Ehkä tämän luettuasi sinäkin olet jo vakuuttunut?

 

Beely on erinomainen valinta esimerkiksi silloin, kun

 

1. On aika hankkia toinen auto

Perheen kakkosauto on (yleensä) ykkösautoa pienempi, vanhempi ja sillä ajetaan vähemmän. Usein toisen auton hankintaa harkitaan pitkään ja sen kanssa jopa vitkutellaan, ymmärrettävistä syistä: toinen auto aiheuttaa paljon lisäkuluja ja autoon liittyvät yllätyskulut pelottavat.

 

Beely on loistava valinta kakkosautoksi, sillä kaikki sen aiheuttamat kulut ovat tiedossa jo etukäteen. Beelyn hinnoittelu ei sisällä piilokuluja, vaan kaikki tyypilliset autoilun kulut (huollot, korjaukset ja katsastukset) sisältyvät Beelyn kiinteään kuukausihintaan ilman omavastuuta tai ylärajaa. Mahtavaa!

 

2. Tarvitset opetuslupa-auton nuorelle

 

Tiesitkö, että Suomessa jo joka kolmas ajokortti hankitaan opetuslupaopetuksessa autokoulun käymisen sijaan? Jos lähipiiristäsi löytyy tuleva teiden ritari, joka kaipaa opastusta autoilun saloihin, voit hoitaa opetuksen Beely-autolla.

 

Beelyyn nimittäin saat tehdä opetuslupa-auton vaatimat muutokset ja asentaa open tarvitsemat ylimääräisen jarrupolkimen, sivupeilin ja takakolmion. Kätevää!

 

 

BEELY_LORES-31

 
 

3. Nuori tarvitsee ekan oman auton

 

Huomaatko autonavaimiesi katoavan pöydältä mystisesti? Onko tankki jatkuvasti tyhjänä, vaikka et muista itse ajaneesi mihinkään? Ei huolta, ongelmiisi on nyt ratkaisu! Hanki kortin saaneelle nuorelle ihan oma biili, Beely nimeltään! Beelyn laajasta valikoimasta löydät nuorisonkin silmissä lit ja cool autovaihtoehdon, jonka ansiosta löydät oman autosi jatkossa siitä, minne sen jätitkin. Beely-auton saat käyttöösi nopeasti ilman pitkää odottelua, jopa jo seuraavana päivänä!

 

4. On aika nauttia elämästä eläkkeellä

 

Kun säännöllinen työmatka-ajelu loppuu ja lokoisat eläkepäivät koittavat, on usein järkevää miettiä myös autoasiat uusiksi. Beelyn avulla tämäkin elämänvaihe sujuu sutjakkaasti. Kun olet löytänyt unelmiesi Beelyn, voit samalla pyytää tarjouksen nykyisestä autostasi. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain hylätä tai hyväksyä tarjous. Ja mikä parasta, tämän kaiken voit tehdä suoraan omalta kotisohvaltasi! Sekä uuden Beelyn hankinta että vanhaan autoon liittyvä vaihtoprosessi sujuvat täysin digitaalisesti.

 

5. Olet sitoutumiskammoinen

 

Ehkä et tiedä missä viiletät vuoden päästä? Ehkä alati muuttuva maailmantilanne pohdituttaa tai et ole varma, millainen auto sopii sinulle? Beely on loistava valinta sinulle, jota autoon sitoutuminen pitkäksi aikaa ahdistaa, syystä tai toisesta.

 

Beely-sopparin voi irtisanoa jo 12 kuukauden jälkeen, joten voit rauhassa kokeilla autoilijan elämää ilman omistamiseen liittyviä huolia ja vastuita. Jos pääset yli sitoutumiskammostasi, voit lunastaa Beelysi ikiomaksesi. Lunastushinta on tietenkin vain se osa auton hinnasta, jota et ole vielä maksanut Beelyn kuukausihinnassa. Melko reilua!

 

Liian hyvää ollakseen totta? Ei suinkaan! Suomen teillä kruisailee jo tuhansia ja tuhansia tyytyväisiä Beely-autoilijoita. Ehkä sinäkin olet pian yksi heistä?

 

 
 
 
 
 
 

 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN