Toiveena ekologisempi elämäntapa? Lue, miksi Beelyyn vaihtaminen on askel oikeaan suuntaan.

 
BEELY_LORES-95

 

Omien kulutustottumusten muuttaminen mahdollisimman ympäristöystävälliseksi on näinä aikoina useimpien agendalla. Jos tarvitset arjessasi autoa mutta haluat autoilla mahdollisimman ekologisesti, Beely on loistava vaihtoehto. Lue kolme syytä, miksi!

 

1. Vähän käytetty, hyvin huollettu. Beelyt ovat kierrätysautoja: eivät upouusia, vaan vähän käytettyjä ja huolellisesti huollettuja. Jokainen Beely on 1–5-vuotias ja alle 100 000 kilometriä ajettu auto. Kelpuutamme valikoimaamme vain tunnollisesti huollettuja autoja merkeiltä, jotka säilyttävät arvonsa hyvin. Auton ympäristövaikutuksia mietittäessä tulee huomioon ottaa koko auton elinkaari, aina sen valmistuksesta käyttöön ja romutukseen saakka. Beely on kaikilla mittareilla ajateltuna ekologinen valinta: Beelyn käyttöön ottamalla hyödynnät jo valmistettua autoa, joka kuitenkin on tarpeeksi uusi vastaamaan tämän päivän päästövaatimuksia. Paras ekoteko onkin vaihtaa vanha auto hyväkuntoiseen, mutta vähemmän kuluttavaan käytettyyn autoon. Eli Beelyyn!

 

2. Sähköauto tai hybridi? Beelyllä voit kokeilla! Sähköautoon vaihtaminen on houkutteleva vaihtoehto ekologisempaa autoilua kaipaavalle. Vai olisiko ladattava hybridi sittenkin sinun juttusi? Tai ehkä sittenkin biokaasulla kulkeva auto? Beelyltä löytyy runsaasti ekologisia vaihtoehtoja Tärkeintä on valita omiin käyttötarpeisiisi sopiva auto. Hybridi esimerkiksi on usein hyvä valinta, jos ajat pääsääntöisesti lyhyitä matkoja. Pitkien matkojen tarpeisiin taas pienimoottorinen dieselauto tai täyssähköauto voikin olla se ympäristöystävällisempi valinta. Jos sähköautoon tai hybridiin vaihtaminen arveluttaa, Beely on loistava tapa kokeilla uudenlaista autoilua vaikka vuoden verran.

 

BEELY_LORES-75

 

3. Millainen elämäntilanne, sellainen auto. Ekologisuutta on myös se, ettei turhaan ajele tarpeitaan isommalla autolla – mitä suurempi auto, sitä suurempi on yleensä polttoaineen kulutus. Beely on loistava valinta myös tästä näkökulmasta: jos elämäntilanteesi muuttuu, voit vaihtaa Beelysi toiseen heti minimisopimusajan päätyttyä. Jos autosi käy turhan isoksi tarpeisiisi nähden, voit vaihtaa helposti pienempään ja vähemmän kuluttavaan. Tai jos perheesi kasvaa ja tarvitset takakonttiin tilaa lastenvaunuille, löydät Beelyn valikoimasta. monta tilavaa mutta ekologista vaihtoehtoa lapsiperheen tarpeisiin. Miksi et siis kokeilisi Beelyä ja ottaisi askeleen kohti ekologisempaa elämäntyyliä? Niinpä, mekään emme keksi yhtään hyvää syytä olla kokeilematta. Katso itseäsi lähin Beelyn autoliikekumppani ja ota Beely koeajoon!

 

PS. Beelyn saat käyttöösi nopeasti, jopa seuraavaksi päiväksi. Miksi turhaan odottaa uutta autoa tehtaalta jopa vuoden, kun voit saada laadukkaan ja ekologisen Beelyn käyttöösi heti?

 

 

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN